Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După Paști, se reia războiul din PSD Satu Mare. Cristescu despre Govor: când hoțul strigă ”Hoții”!
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 4 Mai 2021

După pauza din Săptămâna Patimilor, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, reia seria dezvăluirilor cu documente despre presupusele ilegalități ale fostului lider județean al partidului, Mircea Govor, în războiul intern care durează deja de câteva luni.

De data aceasta, prezintă cazul cesiunii părților sociale pe care le avea Mircea Govor în firma sa, împovărată de datorii considerabile, către un cetățean sudanez căruia, așa cum era de așteptat, ulterior i s-a pierdut urma. Redăm postarea deputatului PSD:

Când hoțul strigă "Hoții!"

Cu niște ani în urmă, primind semnale de la amicii lui din Poliție și Garda Financiară că treaba e cam groasă și că firma lui e vizată într-o anchetă legată de evaziune fiscală și datorii uriașe la bugetul de stat, individul Govor Mircea recurge la metoda clasică a celor de teapa lui, adică își vinde firma unui cetățean SUDANEZ, Ibrahim Ali Mohamed Hussein, ca să scape astfel de pușcărie!

Asta cum se mai numește, Govore?

Majoritatea oamenilor de afaceri din Satu Mare și-au plătit taxele la stat, ca să ai tu, Govore, de unde să-ți umfli averea! Cei care n-au avut protecția ta au falimentat, iar acum ascultă cu scârbă predicile tale de lup moralist.

Dar tu, Govore, ești obișnuit cu de-astea...acuma încerci să vinzi și partidul UDMR-ului, ca să-ți fie ție bine, cu buzunarele pline, pe spinarea celor care au muncit din greu pentru acest partid.

Doar că partidul ăsta nu-i al tău, escrocule îmbătrânit în rele!


1389 vizite
Distribuie pe